FUTURE NOW Su 13.10.2019 Tuiran kirkon seurakuntasali

Kitaristi Jarno Heikkilä

Oulun konservatorion uusi kitaransoiton lehtori Jarno Heikkilä on asunut Oulussa vasta vuoden, mutta on ehtinyt jo tarjota välähdyksiä häikäisevästä soittotaidostaan. Niitä tulee tässä konsertissa jälleen lisää, kun hän tulkitsee Uuden Musiikin Lokakuun mestarikurssin säveltäjien innovaatioita yhdessä Oulu Sinfonian muusikoiden kanssa.

Klo 13.30-13.45
ETKOT
Vapaa pääsy


Säveltäjä Riikka Talvitie on nykyään Prix Italia –voittaja ja menestynyt alansa ammattilainen, vaikka opintojen päättötyöksi sävelletty Kuulokulmia oli tehtävänä tuskien taival. Kuinka edetään epävarmasta oppilaasta maailmanluokan maestroksi?

Klo 14.00
Tuiran kirkko, Seurakuntasali
(Myllytie 5, Oulu)

FUTURE NOW

Musiikin Edistämissäätiön erityistuella
Vapaa pääsy
Antti Turtiainen, oboe
Riina Salminen, sello
Jarno Heikkilä, kitara
Tapio Lappalainen, elektroniikka
Riikka Talvitie: Kuulokulmia (1997), Oboelle 8’
Riikka Talvitie: Kylmän maan kuningatar (2017), Radio-ooppera (Otteita)
Sävellyksen mestarikurssin opiskelijoiden teoksia 30’