YHTÄ JUHLAA!

Hyvä Uuden Musiikin Lokakuun vieras, tervetuloa juhlimaan 15-vuotiasta festivaaliamme!

Oululaisten säveltäjien, muusikoiden ja nykymusiikin rakastajien innostuksen, intohimon ja sinnikkyyden ansiosta Uuden Musiikin Lokakuu on hyvin kasvatettu teini-ikäinen, joka juhlavuonnaan kutsuu bileisiinsä Oulun arvorakennuksiin muitakin tasavuosien sankareita ja esiintyjiä koko Pohjois-Suomen alueelta.

Festivaali syntyi tarpeesta luoda foorumi erityisesti oululaisten ja pohjoissuomalaisten säveltäjien musiikille. Niinpä juhlafestivaalillakin on useampi konsertillinen pohjoisia kantaesityksiä loistavien seudun omien muusikoiden tulkintoina.

Nykymusiikkiteoksen esitys vaatii olemassa ollakseen sävellyksen, esittäjän ja kuulijan kolmiyhteyden. Siispä ennätä etkoille, jää jatkoille, ihastu, vihastu, ylläty ja antaudu Lokakuun lumolle! Lämpimästi tervetuloa!

Maria Puusaari
taiteellinen johtaja
Uuden Musiikin Lokakuu 2019

KIITÄMME TUKIJOITA
Suomen Kulttuurirahasto
Oulun Valistustalo Oy
Taiteen Edistämiskeskus
Musiikin Edistämissäätiö
Kordelinin säätiö

KIITÄMME YHTEISTYÖKUMPPANEITA
Lapin sotilassoittokunta
Tuiran Kamarikuoro
Kemin kaupungin kulttuuritoimi
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Karjasillan seurakunta
Tuiran seurakunta
Oulun konservatorio
Oulun ammattikorkeakoulu
Madetojan musiikkilukio
Nuorten Ystävät ry

Nykymusiikkiseura Lokakuu ry
GSM 050 414 72 71
tuottaja@lokakuu.fi
Facebook: uudenmusiikinlokakuu

Oikeudet muutoksiin pidätetään

www.lokakuu.fi